Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κραυγή απελπισίας για τη Μαρία (Διαδώστε το...βοηθήστε ο ένας τον άλλο)


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ >> ΠολίτηςΤηςΜπανανίας

Μαράκι ψυχούλα μου είμαστε όλοι μαζί σου! Διαδώστε με κάθε τρόπο, με μια φωνή, πιέστε, απαιτήστε. Είμαστε μόνοι, έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο!

Γραφειοκρατικά κωλύματα βαζουν αυτή την ώρα την ζωή της Μαρίας σε κίνδυνο! Δεν θα πω περισσότερα για να μην της δημιουργήσουν πρόβλημα. Βλέπετε τα δικά μας παιδιά όπως λέω πάντα, δεν είναι παιδιά επιχειρηματιών, τραπεζιτών, διασήμων και πολιτικών. Αλλιώς άλλη αντιμετώπιση θα είχαν! Δεν πειράζει, δεν τους έχουμε ανάγκη, έχουμε ο ένας τον άλλο. Πιέστε, απαιτήστε τα αυτονόητα, δείξτε την δύναμη σας! Η δική μας ζωή να μην είναι χαμηλότερης αξίας απο την δική τους!


Παρακαλώ προωθείστε, είναι εξαιρετικά επείγον, το Μαράκι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να ζήσει!

Η Μαρία (http://mariatweety.blogspot.com/) είναι μόλις 25 χρονών αλλά αγωνίζεται να ζήσει. Χρειάζεται τη βοήθεια μας. Αντιμέτωπη με ένα τεράστιο τέρας, όπως η ίδια λέει, δίνει καθημερινά αγώνα, αφού παλεύει με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Δε χάνει το χαμόγελο της, δε χάνει το κέφι της για ζωή. Όπως κάθε κορίτσι στην ηλικία της ονειρεύεται τη ζωή που έχει μπροστά της. Δεν τα παρατάει, είναι μια μαχητής.

Ο πόνος είναι δυστυχώς η καθημερινή συντροφιά της. Όπως έγραψε στο μπλογκ της, έφτασε στο τελικό στάδιο του πόνου, όπου οι γιατροί της έδωσαν το πράσινο φως για καθημερινή χρήση της μορφίνης. Δυστυχώς όμως αυτό μειώνει το προσδόκιμο ζωής της, αλλά βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα της.

Οι επιλογές της αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες. Οι γιατροί λένε ότι για να τα καταφέρει, πρέπει να μεταβεί ΑΜΕΣΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα εξιδεικευμένο ιατρικό κέντρο, το Mayo Clinic. Εκεί υπάρχουν ελπίδες να τη βοηθήσουν να έχει μια σταθερότητα και μια ποιότητα στη ζωή της, που τόσο χρειάζεται. Οι γιατροί εδώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, για τον όγκο που έχει στο κεφάλι, για τον όγκο – αδένωμα στην υπόφυση, ούτε και για τον καρκίνο στην κοιλιά… Σα να μην έφταναν όλα αυτά, την ταλαιπωρεί και μια σπάνια ασθένεια, η Neuro’behcet’s disease η οποία επηρεάζει το αμυντικό της σύστημα και καθιστά επικίνδυνη και την πιο απλή λοίμωξη…

Η Μαρία ξέρει πως οι σκέψεις μας είναι μαζί της. Τώρα ας μάθει πως έχει και την έμπρακτη βοήθειά μας. Το κόστος της μετάβασης στην Αμερική είναι τεράστιο και δυσβάστακτο για αυτή και την οικογένεια της. Ας ενισχύσουμε κι εμείς αυτή την οικογένεια οικονομικά, καταθέτοντας χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς:

1]. Νέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς : CY14007042100000000020162227 – SWIFT NUMBER: CCBKCY2N (Ισχύει μόνο για την Κύπρο)

2]. [To: National Bank Of Greece – Athens – Swift: ETHNGRAA
For Account Of: Co – Operative Central Bank LTD, Nicosia - Cyprus
Νέα ΣΠΕ Αγλαντζιάς : CY14007042100000000020162227 – Swift: CCBKCY2N – (Για Ελλάδα μόνο)

3]. Ελληνική Τράπεζα: CY43005001120001121054591900 – SWIFT NUMBER: HEBACY2N (Για Ελλάδα, για Κύπρο και για εξωτερικό)

4].Αριθμός Λογαριασμού από Τράπεζα Κυπρου κατάθεσης μέσω ONE BANK (όπου θα έρχονται απευθείας τα χρήματα στο λογαριασμό της χωρίς καμία χρέωση σε σας) – είναι: 0107 – 00 – 021363 – 00 (Για Κυπρο και για Ελλάδα)

5]. Για λογαριασμό Τράπεζας Κύπρου πάλι αλλά αν γίνει κατάθεση σε όποιαδήποτε άλλη τράπεζα, με ελάχιστα δικαιώματα – IBAN: CY65 0020 0107 0000 0000 0213 6300 – Swift number (code BIC) – BCYPCY2N (Για Κυπρο και για Ελλάδα)

Όνομα: Μαρία Δημητρίου

Υπάρχει σχετική σελίδα στο facebook, μπορείτε να τη δείτε εδώ και να την προωθήσετε!

Επίσης κυκλοφορεί μια ηλεκτρονική αίτηση για να αναλάβει το Υπουργείο Υγείας τα έξοδα μετάβασης της Μαρίας στο εξωτερικό. Μπορείτε να την υπογράψετε εδώ.

Όποιος νιώθει ότι θέλει να επικοινωνήσει με τη Μαρία μπορεί να το κάνει στο email: mariademetriou@ymail.com

Η Μαρία βασίζεται στην αγάπη μας όλων μας για να ζήσει, χωρίς πόνο, αξιοπρεπώς…
.
.
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More