Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μα μη σκας…απλά μας δουλεύουν... (..και σου το είχα πει...Μην ανοίγεις την τηλεόραση..)




AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ >> giorgosvagionis

Μα μη σκας…απλά μας δουλεύουν.

Τα σημερινά νέα (29/11) ήταν η επιμήκυνση, ότι το 2012 θα έχουμε κατά τους Ευρωπαίους μεγαλύτερο χρέος και ότι η δημοκρατικά εκλεγμένη σοσιαλιστική (?) κυβέρνηση μας έκανε μέσα σε 6 μήνες την δεύτερη πολιτική επιστράτευση. Θαύμασα έτσι την αγωνία μιας κυρίας που έλεγε ότι δεν είναι σωστό να μην μπορεί να πάρει το καράβι που δουλεύουν κακοπληρωμένοι ναυτεργάτες, ξανάσανα βαθιά μετά που κατάλαβα ότι θα πληρώνω τόκους όχι για 3 χρόνια αλλά για 7 και πάνω απ’ όλα αναγνώρισα και εγώ το πόσο τελικά έκανα λάθος για την οικονομική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος.

Αλλά η μετατροπή της γνώμης μου θεωρώ ότι είναι πλέον ολική.

Μόλις σήμερα κατάλαβα ότι να κλείνεις νοσοκομεία (επίσημο όνομα συγχωνεύσεις) είναι για το καλό μου και ας πεθάνει κανένας γέρος στην Ορεστιάδα (μακρυά είναι από το σπίτι μου). Αρκετοί υπάρχουν και θέλουν και σύνταξη…

Μόλις σήμερα κατάλαβα ότι να καταστρέφεις τα πάντα στο περιβάλλον σου (επίσημο όνομα στρατηγικός επενδυτής) είναι το βασικότερο εργαλείο ανάπτυξης σε αυτόν το τόπο. Δέντρα…αρκετά, επενδυτές λίγοι. Ε…να μην τους φιλέψουμε και κάτι για να μην τα χάσουμε τα παιδιά ?

Μόλις σήμερα κατάλαβα ότι η αυξημένη παιδική φτώχεια στην Ελλάδα δεν έχει τόση σημασία αφού αν είμαι καλό παιδί και άριστος μαθητής του ΔΝΤ/ΕΕ/ΠΑΣΟΚ θα πάρω και την τέταρτη δόση. Μικρό πράγμα είναι ?

Μην σκας όμως…απλά μας δουλεύουν.

Γ.Β

Y.Σ: Αφορμή για το σημερινό post ήταν γνωστή εφημερίδα και ένα μεγάλοοοοοο κανάλι. Τα ίδια άτομα έγραψαν και είπαν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More