Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ντροπή...Σοκ και δέος? (Μπα... δε νομίζω)



Διάβασα (με σοκ και δέος!) μια ανάρτηση που τιτλοφορείται
"TO TEKNO TOY NIKOΛΑΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ!"
στο
adiakritos.gr

Eκεί λοιπόν,o συντάκτης της ανάρτησης,παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες ενός παπά (όπως λέει),ο οποίος απολαμβάνει τη θάλασσα γυμνός .Ο συντάκτης ,βεβαίως, θεωρεί "ΝΤΡΟΠΗ" το όλο θέμα.

Με πολύ επικριτικά και προσβλητικά σχόλια,ο συντάκτης της ανάρτησης εγκαλεί τον παπά για την αμαρτία που διέπραξε και ταυτοχρόνως αποδίδει και ευθύνες στο δεσπότη Νικόλαο Χατζηνικολάου (φαντάζομαι ότι ο παπάς θα ανήκει στην περιοχή αναφοράς - την οποία δεν γνωρίζω - του εν λόγω δεσπότη).

Σε κάποιο σημείο της ανάρτησης , ο συντάκτης απευθύνεται στον (ανώνυμο) παπά (αλλά και στον επώνυμο δεσπότη βεβαίως βεβαίως)και τους ρωτάει:

"Αλήθεια δεν του’χουν πει ότι ο γυμνισμός στην Εκκλησία, είναι αμάρτημα; "

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την απάντηση από επίσημα χείλη.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΜΝΟΣ?

Και κλείνοντας την ανάρτηση , ο συντάκτης δίνει πραγματικά ρέστα:

"Eλπίζουμε ο άγιος πατέρας να αναγνωρίσει την μάπα του και να ζητήσει άφεση αμαρτιών. Για να μην τον…”εξομολογήσουμε” εμείς με τον τρόπο που ξέρουμε."

Εύγε αδελφέ συντάκτη της ανάρτησης.Αυτό ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο πάσχει η εκκλησία.Μόλις ο παπάς ζητήσει άφεση αμαρτιών (από ποιόν άραγε?),όλα θα πάνε κατ'ευχήν.

Και κλείνοντας την ανάρτηση θα ήθελα να υποβάλλω κι εγώ μια ερώτηση....

Ποιά από τις δύο ντροπές είναι μεγαλύτερη?

Η ντροπή του παπά που κολύμπησε γυμνός ή του "ανθρώπου μας" που έστησε τηλεφακό και τράβαγε φωτογραφίες (...υποψιάζομαι όχι μόνο τον παπά :-)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More