Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Απειλή για μποϊκοτάζ σε όλα τα προϊόντα σιτηρών από την Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝΚΑ)

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΣΙΤΗΡΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ

Τα πασίγνωστα πια ΚΑΡΤΕΛ των σιτηρών είναι απολύτως γνωστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και στην κυβέρνηση, υπάρχει το αρχείο από την περίοδο Φώλια.

Η επάρκεια του προέδρου της Επιτροπής και γνωστή είναι και δεν αμφισβητείται.
Η γνωστή διαδικασία, της άγριας εκμετάλλευσης του παραμικρού ασυνήθιστου γεγονότος, από τους σπεκουλαδόρους του λευκού κολάρου που διαθέτουν, την υπερσυγκέντρωση κεφαλαίου και ασυλίας, κτύπησε και πάλι, με αφορμή τις τρομερές και ανεξήγητες πυρκαγιές στην Ρωσία.

Μα δεν έχουν αγοράσει ούτε ένα κιλό με διαφορετική τιμή. Σκέφτονται άραγε την αντικατάσταση των αποθεμάτων.Τα ίδια κάνουν και με τα καύσιμα, αλλά ποτέ δεν έπεσαν οι τιμές όταν αγοράζουν φθηνότερα.

Ζητούμε από την κυβέρνηση και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, να ασκήσουν τα προβλεπόμενα, Δηλαδή:

Να ζητήσουν από τις επιχειρήσεις εισαγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης σιτηρών και τις αλευροβιομηχανίες, να υποβάλλουν κατάλογο των αποθεμάτων τους και με παράλληλη στήλη των τιμών απόκτησης.

Οι κατάλογοι αυτοί να διασταυρωθούν με αμεσότητα που να μην αφήσει περιθώρια εσωτερικών τεχνασμάτων, αμέσως δηλαδή επιτόπια, από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή.
Οποιαδήποτε πρόταση η αίτησή τους για μεταβολή τιμών, να μπορεί να υποβληθεί απαραιτήτως σε συνδυασμό με τους καταλόγους και τον έλεγχο της Γραμματείας Εμπορίου και Καταναλωτή.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κος Δημήτρης Κυριτσάκης, δεν μπορεί να κοιτάζει από μακριά, τα ΚΑΡΤΕΛ τρομοκράτες της Οικονομίας, της Κυβέρνησης και ας δείξει και μια συμπόνια στους καταναλωτές με τον μειωθέντα μισθό μας.

Προειδοποιούμε όχι τους φουρναραίους, αλλά τα ΚΑΡΤΕΛ των σιτηρών που μας είναι γνωστά, γιατί υπάρχουμε πολύ πριν από αυτούς, ότι θα αρχίσουμε πόλεμο σε αυτούς που απειλούν κατ ευθείαν το ψωμάκι μας.

Ήδη αγοράζουμε λιγότερη ποσότητα και μπερδεμένες ποιότητες, με την ανοχή των κυβερνήσεων και της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Θα κηρύξουμε μποϊκοτάζ σε όλα τα προϊόντα σιτηρών και θα αναγκάζονται μετά να αλλάζουν κάθε χρόνο συσκευασίες για να μπορούν να τα πουλήσουν.

Σημείωση: Το Μποϊκοτάζ του ΙΝΚΑ, έριξε κάτω 15% τα Γερμανικά προϊόντα, και.. δεν επιμείναμε πολύ.


Μην προκαλείτε λοιπόν, γιατί,..ο Έλληνας Καταναλωτής, από τις πολλές σφαλιάρες, ΞΥΠΝΗΣΕ.

ΠΗΓΗ >> activistis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More