Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε ρεε!!! (Εθνική μπάσκετ-Έλληνες διαιτητές-Δημοσιογράφοι ΕΡΤ)


ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ...



Πριν από λίγο (άρχισε 9.45)διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μπάσκετ Ελλάδα - Σερβία ,στα πλαίσια του Τουρνουά Ακρόπολις.Ο αγώνας διεκόπη (όχι και τόσο ασυνήθιστο φαινόμενο....)



Μέσα στο γήπεδο όλοι δέρνονται ανηλεώς για κανα πεντάλεπτο (μιλάμε για πολύ ξύλο μετά περισσού φανατισμού και πάθους επί της εκτέλεσης!!) και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που "περιγράφει" τον αγώνα, μόλις τελειώνει φάση-φάση την περιγραφή και του ξύλου που έπεσε, μας ανακοινώνει (περιληπτική απόδοση):

"Όλα μπορώ να τα δεχτώ αλλά αυτή η καρεκλιά στο τέλος ήταν άνανδρη"

Αυτό είναι!!!

Άνδρας προς άνδρα κυλιστείτε άνετα στο παρκέ ,γίνετε υπερθέαμα για τους χαλαρούς φιλάθλους του γηπέδου (που αρκετοί απ'αυτούς έχουν σκάσει στα γέλια),ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ.

Και βεβαίως υπάρχει και κεντρική ιδέα της ηλιθιότητας.Και βέβαια υπεύθυνοι είναι οι ξένοι.Όχι,όχι εμείς! Εμείς είμαστε Έλληνες ήρωες που μας βάρεσαν ύπουλα....

Ας ψάξουμε τώρα όλοι μαζί να βρούμε αν έβρισε πρώτος ο Φώτσης,αν δικαίως απάντησε με γροθιά ο Τεόντοσιτς και αν ματα-δικαίως ανταπάντησε με ροχάλα ο Φώτσης και ΓΙΑΤΙ οι άνθρωποι των πάγκων δεν έδειξαν τα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ για να λήξει εκεί η όλη βλακεία..

Ας κάνουμε θέμα ένα μάτσο "επαγγελματίες" που η συνήθης αποστολή τους (αναστήλωση μονίμως απολεσθείσας εθνικής υπερηφάνειας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ) πάει παρέα με το ήδη προκαθορισμένο χρηματικό πριμ .Το πακέτο όμως περιλαμβάνει - και την επίσης συνήθη - εκδήλωση πράξεων που καταδεικνύουν την α-παιδεία ,πράγμα που καθόλου δεν συνάδει με τέτοιου υψηλού φρονήματος αναστηλωτικές αποστολές....

ΌΧΙ! Δε θα την ξανανοίξω τη ρημάδα την τηλεόραση (είπα να δω το τελευταίο 10 λεπτο - ωραία έμπνευση είχα κι εγώ),γιατί τη βλέπω καθαρά τη δουλειά.Θα τελειώσει κι αυτή (η tv) την καριέρα της με άνανδρη καρεκλιά, πλήρως προμελετημένη εκ μέρους μου !

Βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε ρεε!!! (Εθνική μπάσκετ-Έλληνες διαιτητές-Δημοσιογράφοι ΕΡΤ).

Kι όπου ακούσετε - διαβάσετε τις συνήθεις λέξεις που περιγράφουν τέτοιου είδους συνήθεις βλακείες (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!!!) ,ρίξτε και καμιά άνανδρη καρεκλιά....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More