Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Συμόρφωση - Παραμόρφωση - Διαμόρφωση (ΟΧΙ .ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΜΟΡΦΩΣΗ!)


"..εκχωρούμε στο κάθε άθλιο κατακάθι της κοινωνίας το δικαίωμα να διαμορφώνει το πολιτικό προσωπικό της..Πράγµα που σηµαίνει ότι του εκχωρούµε τη δυνατότητα να το εκβιάζει. Και η ιδέα µιας κοινωνίας εκβιαστών και εκβιαζοµένων µού είναι ανυπόφορη.
Την εποχή που ο κάθε απατεώνας µπορεί να συκοφαντήσει ανωνύµως τον οιονδήποτε, ουδόλως µε ενδιαφέρει πώς φαίνεται ο ένας ή ο άλλος πολιτικός. Μου αρκεί να είναι τίµιοι"
Ιωάννης Πρετεντέρης (21 Μαίου 2010)

Πηγή>>> perdika-thesprotias,troktiko,tanea


Ναι λοιπόν!!Χρειαζόμαστε προστασία.

Οι άνθρωποι δε μπορούν να έχουν κριτική σκέψη.
Οι άνθρωποι δε μπορούν
να διαβάσουν 3 ή 5 ή 10 άρθρθρα στο ίντερνετ και να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα για το τι είναι αλήθεια ή ψέμα.
Οι άνθρωποι δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα να διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης τους (έστω κι αν πέφτουν σε πλάνες μερικές φορές).
Οι άνθρωποι δεν έχουν το δικαίωμα να διαδράσουν ...
Οι άνθρωποι έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης για να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιός είναι εκβιαστής και ποιός εκβιαζόμενος.... Οι άνθρωποι που δημιουργικά - τις περισσότερες φορές - (ποτέ δεν υπήρξαμε ούτε θα γίνουμε κοινωνία αγγέλων) γράφουν σε ένα blog,θα πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο,για να μπορεί ο οποιοσδήποτε έχει πολλά χρήματα να επικοινωνεί εύκολα μαζί τους και να τους χρηματίζει,δένοντας έτσι για μια ακόμα φορά την πληροφόρηση πίσω από άρματα της επιλογής του.
Γενικώς,οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν από μόνοι τους όλη αυτή την πρωτόγνωρη πληροφόρηση..


Γι'
αυτό λοιπόν.....

...ΟΛΟΙ οι κακόμοιροι άνθρωποι θα πρέπει να εκχωρήσουν το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και φιλτραρίσματος γνώσης και πληροφοριών στον κο Πρετεντέρη ,μπας και σωθούν από την παραπληροφόρηση χωρίς να κουράζονται να ψάχνουν,να διασταυρώνουν και να βασανίζονται για να εξάγουν συμπεράσματα μέσα από αυτή την καταραμένη ζούγκλα που λέγεται INTERNET!!!!

Συμόρφωση - Παραμόρφωση - Διαμόρφωση

ΟΧΙ ΜΟΡΦΩΣΗ!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More