Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Όσοι Έλληνες πολίτες δεν είστε "προοδευτικοί" ΚΑΙ "δημοκρατικοί" σηκώστε αμέσως το χέρι σας !!


Όχι μόνο "προοδευτικοί" ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ "δημοκρατικοί" πρέπει να είστε για να χωρέσετε στο - ένα ακόμη - ΝΕΟ (?) ΚΟΜΜΑ που ονομάζεται Ανανεωτική Δημοκρατική Αριστερά,σύμφωνα με τη "διακήρυξη" αρχών του.

(Αν και ορισμένα οπισθοδρομικά-φασιστικά λαμόγια έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ" ΟΝΟΜΑΤΑ :-)

Υπόσχομαι να επιμεληθώ εκτεταμένης ανάλυσης των όρων "προοδευτικός" και "δημοκρατικός" καθώς και διερεύνησης της σχέσης τους με ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ σε κόμματα-φορείς κατά την τελευταία 30ετία.Εάν διαγνώσω έστω και ένα σημάδι πρακτικής επιβεβαίωσης και αναβάθμισης των παραπάνω όρων από (επαναλαμβάνω) ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ σε κόμματα-φορείς ,τότε θα γραφτώ κι εγώ στο νέο κόμμα.

Καθώς όμως προβλέπεται πολλή δουλειά,σας παρακαλώ,εάν αργήσω να μη με περιμένετε.....
Φάτε εσείς
κι εγώ κάτι (αληθινό) θα βρω να τσιμπήσω εδώ γύρω....

4 σχόλια:

Έλα, να το ένα κόμμα,να και αυτό της Ντορίτσας, να γίνουνε άλλοι τόσοι μεσα στο χάος.

Δεν σώζεται η κατάσταση με νέες προσθήκες, είναι σαν να προσπαθείς να ράψεις με καινούρια κλωστή ένα παλιό, σκισμένο ρούχο.

"είναι σαν να προσπαθείς να ράψεις με καινούρια κλωστή ένα παλιό, σκισμένο ρούχο"

Πολύ όμορφη η προσπάθειά σας ,αγαπητέ μου πολίτη.Μας δώσατε μια πολύ ζωντανή εικόνα του "πεθαμένου".

Να ομορφύνουμε λίγο λεκτικά την κατάσταση. Γιατί να ομορφύνει η πραγματικότητα, το βλέπω ακατόρθωτο. Ο ασθενής είναι σε κώμα.

Μέγα πρόβλημα όμως η (καθοδηγούμενη?)απαισιοδοξία και η (καθοδηγούμενη?)απαξίωση....Την τελευταία φορά (σε παγκοσμιοποιημένη μορφή) τα δύο παραπάνω οδήγησαν την ανθρωπότητα - με την ευγενική καθοδήγηση θρησκειών και άλλων ευγενών χορηγών - σε μια θαυμαστή περίοδο άνθησης του "τίποτα".....Στο Μεσαίωνα......

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More