Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε το βίντεο του αστυνομικού που κτυπάει με τη μηχανή τον διαδηλωτή (...με τη γνωστή "φλεγόμενη" συνέχεια)

.


Καλή η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής την επομένη της πορείας της 23 Φεβρουαρίου....

Πολύ θλιβερή κι η εικόνα του αστυνομικού που καίγεται...

ΑΛΛΑ ....ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ....ΑΗΔΙΑΣΤΚΗ...ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗΣ η επίθεση που επιχειρεί αστυνομικός με μοτοσυκλέτα ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΖΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ...

Δείτε τι προηγήθηκε της γνωστής σκηνής του φλεγόμενου αστυνομικού...
H ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!





ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ >> amvrakia >> ireport.cnn
.

3 σχόλια:

Σκέψου τι θα λέγαμε τώρα αν είχε σκοτωθεί ο πεζός ή είχε καεί ο αστυνομικός.
Για μένα και οι δύο πράξεις είναι απόπειρες δολοφονίας.

Το πνεύμα της ανάρτησης συμπλέει με το σχόλιό σου φίλε Κωνσταντίνε...
Ως πότε όμως ο θεός των Ελλήνων δε θα αφήνει την αυλαία να πέσει?? (αναφέρομαι στις δύο συγκεκριμένες στιγμές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατο και μετά.....)

Ήμουν στην πορεία.. Το σκηνικό το είδα σε video μετά.. Ξέρω όμως καλά τι είχε προηγηθεί.. Κι αυτό που είχε προηγηθεί ήταν ένας άνευ προηγουμένου χημικός πόλεμος, με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κτότου - λάμψης να σκάνε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ στην κυριολεξία και να μετατρέπουν την πλατεία Συντάγματος σε θάλαμο αερίων.. Μία ξεκάθαρη αστυνομική προσπάθεια (που στέφθηκε με επιτυχία οφείλω να ομολογήσω σε μεγάλο βαθμό) να διαλύσουν, απολύτως απρόκλητα (!), την πορεία για να μην φτάσει όλος αυτός ο όγκος του αγανακτισμένου πλήθους μπροστά στην Βουλή.. Δεν έχω νιώσει ποτέ νωρίτερα στην ζωή μου τόσο απροκάλυπτα απειλούμενος..
Την επόμενη μέρα κυριάρχησε (φυσικά!) η 'φλεγόμενη συνέχεια'- όπως την αποκαλείς.. Όμως αυτή, όπως αποκαλύπτει και το video σου, αλλά και η εμπειρία των δεκάδων χιλιάδων που ψεκαστήκαμε σαν έντομα εκείνο το μεσημέρι, δεν ήρθε απρόκλητα..!
Δεν δικαιολογώ (με τίποτα) αυτή την πράξη.. Αλλά δεν είναι ανερμήνευτη..
Ούτε και δέχομαι (με τίποτα!) να τσουβαλιάζονται στο ίδιο σακούλι η οργανωμένη και εγκληματική δράση της πάνοπλης εξουσιαστικής συμμορίας με το 'γαμώ το' (ειδικά όταν βλέπουν το έργο Αλέξης Γρηγορόπουλος να ξαναπαίζεται μπροστά στα μάτια τους..) μιας νεολαίας που της έχουν κλείσει όλες τις πόρτες - όσο θερμοκέφαλα και να εκφράζεται αυτό..
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να είμαι politically correct..

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More