Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μία απάντηση στις απόψεις του κου Τσόκλη (Τη βία τη ζητά η ίδια...Θέλει να τη βιάσουν...)





"....Κύριε Τσόκλη
Θα ήθελα πολύ να σας δω με mini φούστα, και τα βυζιά απ' όξω.

Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, που ένας άγνωστος άνδρας, θα σας φιλούσε, θα σας χάϊδευε και θα σας έσφιγγε επάνω του, χώνοντας τον υπέροχο ανδρισμό του στον κώλο σας.

Με πάθος. Ναι, κύριε Τσόκλη.

Μπορείτε κι εσείς να αισθανθείτε γυναίκα. Μην στερείτε από τον εαυτό σας αυτήν την εμπειρία.
Θα είναι τόσο όμορφα, να νοιώσετε το πάθος να σας σκίζει τα έντερα. Για το μόνο που θα λυπηθείτε, είναι γιατί δεν έχετε μουνί. Δεν θα κινδυνέψετε ποτέ να υποστείτε ανεπανόρθωτες κακώσεις στα γεννητικά σας όργανα, δεν θα κινδυνέψετε ποτέ να μείνετε έγκυος από τον βιαστή σας.

Έτσι είναι, κύριε Τσόκλη. Η ζωή σας θα άλλαζε, όταν το σπέρμα αυτού τού γεμάτου πάθος άνδρα, θα σας πλημμύριζε. Θα ξεχειλίζατε από ικανοποίηση και θαυμασμό. Γιατί, κύριε Τσόκλη, εκείνος που θα σας βιάσει, ρισκάρει την ζωή του την ίδια, την ελευθερία του την ίδια, για να κάνει έναν γερο-ηλίθιο σαν εσάς, να αισθανθεί έστω και λίγο, γυναίκα...."

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ >>

Σε μία χώρα που την χαρακτηρίζει η αγένεια, η απληστία, ο ξιπασμός, σε μία χώρα που τα Πανεπιστήμιά της μοιάζουν με δημόσια ουρητήρια, που οι πλειονότητα των κατοίκων της δεν γνωρίζει την διαφορά Παρθενώνος και Ακροπόλεως, αυτό που κάνετε εσείς, πολλοί το θεωρούν τέχνη. Το να σπαρταράει ένα ψάρι, είναι έργο τέχνης.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΚΛΗ ?

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ >> wwwaristofanis (Mistress BlackBat)

____________________

ΚΑΛΗ Η ΒΙΑ DR. tsoklis ,αρκεί να μην είσαι εσύ το θύμα.
ΚΑΛΗ Η ΒΙΑ DR. tsoklis ,όταν η φύση προστάζει για τους δικούς της λόγους ΑΛΛΑ κακή όταν πηγάζει μέσα από τα άρρωστα τσιμεντόκουτα...
ΑΡΡΩΣΤΗ Η ΒΙΑ DR. Tsoklis,όταν ο βίαιος έχει συνάψει συμβόλαιο αποδοχής κοινωνικών όρων αποφασίζοντας να ζήσει μαζί με τους υπόλοιπους...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΒΙΑ και όταν διοχετεύεται σε μορφές τέχνης σαν αυτή που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα...
(..και σιγά μην είναι αναρχικές οι απόψεις σου.Απόλυτα αυτοματοποιημένες είναι....και βέβαια...αρμονικότατα συμπλέουσες με την αρρώστια που κακοφορμίζει εντός των τοίχων...Μια γρήγορη "μετανάστευση" εκτός των τειχών ίσως σας βοηθούσε...).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More