Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή του ποιητή Δημήτρη Ιατρόπουλου (..και μια φωνή από το μέλλον)

Του Δημήτρη Ιατρόπουλου

Συνέλληνες, οφείλουμε Όλες και Όλοι, να αμυνθούμε! Ως μονάδες, ως μέλη της οικογένειάς μας, και ως κύτταρα της κοινωνικής ομάδας που ανήκουμε, εξοστρακίζοντας πρώτα-πρώτα από πάνω μας, τη στημένη φρίκη «Αυτών», με το καθεβραδινό τους τηλεπαραμύθιασμα.

Πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους με τη συνείδηση μας. Και να θυμηθούμε ότι σε καιρούς Εθνικής Συμφοράς, όπως αυτή που τώρα πάλι μας ετοιμάζουν οι Εσχατοπροδότες, γινόμαστε οι Έλληνες μια γροθιά, ανοίγουμε την αγκαλιά μας στο διπλανό μας, σε μια πρωτόγνωρη συνάθροιση Πολιτών, και όχι πια «πελατών», οποιουδήποτε Αλήτη.

Κι αυτή η «βουβή» κουβέντα μεταξύ μας, η εξαγριωμένη, (και όχι μελοδραματικά «παραπονεμένη»), θα ακουστεί ως χθόνιο ρεύμα ενός τεράστιου κύματος που πλησιάζει τα τείχη της πόλης υπόγεια, συγκλονιστικά, ορατό στα σκοτεινιασμένα μάτια και το ατσάλινο πρόσωπο του Έλληνα Πολίτη, που βλέπει πως έρχεται η ώρα του να μετρηθεί με τη μοίρα του.. Θα γίνει χιονοστιβάδα.

Και οι κρατούντες όλων των θώκων και των αποχρώσεων του Σαπισμένου πια Συστήματος, που σφετερίστηκαν την Πατρίδα και κερδοσκοπώντας ξεσαλωμένοι, ασύστολα απειλούν, όχι πλέον μόνο το εισόδημα ή τον πολιτισμό μας, αλλά κυριολεκτικά την ίδια τη ζωή μας, θα νιώσουν ότι «Κάτι» πολύ μεγάλο «έρχεται».

Πολλοί απ αυτούς θα αντιδράσουν σπασμωδικά, καρφώνοντας ο ένας τον άλλο και ικετεύοντας το Κοινόν των Ελλήνων για επιείκεια, άλλοι θα συνεχίσουν την πλύση εγκεφάλου από τα συγκεκριμένα Μίντια που ελέγχουν η συνεργάζονται, ενώ κάποιοι θα πασχίσουν δραπετεύοντας πανικόβλητοι, να εξασφαλίσουν εαυτούς και συγγενείς και φίλους.

Όμως η Ώρα της Κρίσης, δεν θα ανήκει πια στις Ερινύες, όπως μέχρι σήμερα, αλλά στη Νέμεσι. Κι όσα εμπόδια κι αν μαγειρέψουν «Αυτοί», με όση καταστολή κι αν απειλήσουν, όσες δημοσκοπήσεις κι αν στήσουν, όσες προβοκάτσιες κι αν κατασκευάσουν, όσες ψευτοειδήσεις κι αν περάσουν μπροστά για ξεκάρφωμα, όσες «αυτοκριτικές» περί την «Κάθαρση» κι αν εφεύρουν, το βουβό ποτάμι τελικά θα ξεσπάσει σε χείμαρρο που δεν γυρίζει ποτέ πια πίσω!

Όπου νάναι, θυμηθείτε με, θα εμφανιστούν αυθόρμητα, και θα ενωθούν μεταξύ τους καταλυτικά, νέοι άνθρωποι, νέοι εκπρόσωποι του λαού αυτού, καινούριοι, εμπνευσμένοι, άφθαρτοι πατριώτες, με αίσθηση των δεδομένων και γνώση των συγκυριών.

Και θα στήσουν το εντελώς καινούριο σκηνικό που χρειάζεται αυτή η χώρα. Και θα αναγκάσουν τους πάντες να ακολουθήσουν το ρεύμα.

Συνέλληνες, η Ελλάδα δεν πέθανε ακόμη! Ας την πάρουμε στα χέρια μας, Εδώ και Τώρα, γιατί είναι μόνο Δική μας, και καθόλου όλων αυτών των καθικιών, που αποπειρώνται να μας πετάξουν, στην καλύτερη περίπτωση στην άκρη της Ιστορίας, και στη χειρότερη, στο βάθος ενός τεράστιου ομαδικού τάφου..

Μια Νέα Φιλική Εταιρία, είναι μονόδρομος πια, για τη μοίρα μας…

ΠΗΓΗ >>filologos10 >>kostasxan


ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΡΝΑ >> Μια επιστολή από το μέλλον ( Ιατρόπουλος προς νικητές Έλληνες που γίναν μια γροθιά ένα βήμα πριν το γκρεμό - όπως πάντα) θαλέει τα εξής, περιληπτικά.. :

"Βρε σεις λαμόγια ,αλήτες ,κωλοέλληνες....πάλι τα ίδια; Μόλις τη σκαπουλάραμε, ο καθένας την πάρτη του.Τρεις χιλιάδες (3000) χρόνια τα ίδια και τα ίδια..Σας βαρέθηκα πια...Δεν ξανασχολούμαι μαζί σας ( ούτε καν εγώ που έχω ακόμα φιλότιμο )"

Πολύ φοβάμαι μάλιστα,ότι αυτή την επιστολή την έχει ήδη γράψει ο αγαπητός Ιατρόπουλος !!!


2 σχόλια:

Να επισημανω πρώτον ότι την περιουσία της εκκλησίας δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την απαιτεί για το ξελάσπωμα των πολιτικάντιδων. Διότι δημιουργήθηκε από προσφορές των ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Όταν εγώ κάνω μια δωρεά (κτήμα,οίκημα ή ότι άλλο) στην Εκκλησία, το κάνω επειδή γουστάρω για να μείνει στην Εκκλησία και όχι για να το εκποιήσει να καλύψει τα χάλια των πολιτικών!!! Αν ήθελαν όλοι αυτοί που χάρισαν στρέμματα και κτήματα και οικήματα στην Εκκλησία, θα τα δώριζαν εξ αρχής στο κράτος! Εις γνώση του ο πιστός -και σ' όποιον αρέσει, αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός- δωρίζει στην εκκλησία ότι δωρίζει για να μείνει στην εκκλησία.
Δεύτερον κοιτάζοντας κάποιος με αντικειμενικό μάτι την εκκλησία ανά τους αιώνες να σταθεί στις μέρες που η Ελλάδα ήταν υπόδουλη στον Τουρκικό ή στον Γερμανικό ή πολύ παλαιότερα στον Δυτικό ζυγό, η εκκλησία μέσω των μοναστηριών τάιζε και μόρφωνε τον λαό και εφοδίαζε με πολεμοφόδια την επανάσταση. Και αν χρεαστεί πάλι κάτι τέτοιο να ξέρετε εκεί θα καταφύγουμε... Οι πολιτικοί θα πιάσουν την ''εξορία'' της Γαλλίας!!!
Να μην βλέπουμε λοιπόν μόνο τους ..αρχοντοδεσποτάδες γιατί δεν έχει μόνο αρχοντοδεσποτάδες η εκκλησία μας.
Σίγουρα, υπάρχει μεγάλο κομμάτι των ρασοφόρων που απέχει έτη φωτός από όσα πρεσβεύουν. Δεν ακυρώνουν όμως αυτοί την αξία της εκκλησίας. Δεν είναι τα πρόσωπα η πίστη του Ορθόδοξου Χριστιανού. Εκκλησία ορίζεται το σύνολο των πιστών. Αυτοί οι ανάξιοι ρασοφόροι είναι πρόσωπα που έρχονται και παρέρχονται και θα δόσουν λόγο στον Θεό. Ανάξιοι για το αξίωμα που κατέχουν και βέβαια θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντί τους. Να στραφούμε σε αληθινούς, πραγματικούς πατέρες.
Πόσοι όμως από αυτούς που και καλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους παρουσιάζουν το υγειές κομμάτι της εκκλησίας; ΚΑΝΕΙΣ. Υπάρχει όμως και εύκολα μπορεί κανείς να το βρει αν το αναζητήσει! Τα στρατευμένα ανθελληνικά μέσα όμως, δεν τα συμφέρει κάτι τέτοιο.
Και κάτι άλλο... αυτοί που ζητούν από την εκκλησία να βοηθήσει το κράτος με τα λεφτά των πιστών χωρίς να μας ρωτήσουν, γιατί δεν μιλάνε χρόνια τώρα για τις εβραικές συναγωγές της Ελλάδας που είναι πρόσωπα ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και δεν φορολογούνται ΚΑΝ!!!!;

!!!????Ενδιαφερον το σχόλιο....αλλά μήπως είναι λίγο άσχετο με την ανάρτηση??

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More