Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

No Future....




AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ >> ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ

"..Πολλοί στην ελληνική κοινωνία πιστεύουν ότι είμαστε «οι κακοί». Το καταλαβαίνουμε. Πηγαίνουμε σε μια χώρα για να βοηθήσουμε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαδηλώσεις κατά του ΔΝΤ. Είσαστε καλύτερα με μας εδώ. Όσο συντομότερα πετάξετε με τα δικά σας φτερά, τόσο το καλύτερο. Ο γιατρός προσπαθεί να σας βοηθήσει, μπορεί να μη σας αρέσουν τα φάρμακα ο γιατρός προσπαθεί να βοηθήσει...."


Ντομινικ Στρος - Καν, γκαουλαιτερ του ΔΝΤ, Αθήνα, 2010, στο κοινοβούλιο της Κληρονομικής Δημοκρατίας...


"..Ο ασθενής ναρκούμενος κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως, ώστε να μην κάνη ούτε τας ανακλαστικάς αντιδράσεις που κάμνει το συμπαθητικόν και επειδή περί αντιδράσεως του συμπαθητικού πρόκειται, δεν έχομεν διάθεσιν να τας δεχθώμεν...."

Παπαδόπουλος, δικτάτωρ, παραφρων, 1967, Αθήνα

Φαίνεται ότι όλοι οι φασίστες κατα βάθος γουστάραν να γίνουν γιατροί, ή απλά η προπαγάνδα δεν αλλάζει ποτέ: ανοίχτε, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...

Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν...



Ο Έλληνας μέσα σε ένα χρόνο είδε να του κλέβουν την ζωή και την αξιοπρέπεια μέσα από το μεδούλια του "για το καλό του, για να στρώσει πια αυτή η χώρα", και ακούει κράξιμο απο ποιούς;;; Από τα τσατσόνια που φτιάξαν μια χώρα όπου:

... ο Κακαουνάκης θεωρήθηκε "δημοσιογράφος", ο Μάκης "εκδότης", ένας πανίβλακας Πρωθυπουργός, ο Νίκος Δήμου πνευματική υπόσταση, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, η Φάνη Πάλλη πολιτικός, το καλοταϊσμένο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ "αριστερά", τα επιδοτούμενα σούργελα καθηγητές της Παντείου, οι αδελφές τρέντι, το Κολωνάκι τόπος εξορίας του Κουναλάκη, ο Τσίμας σχολιαστής και ο Μυκονόβλαχος Κωστόπουλος "lifestyle". Στη χώρα που η Ρεπούση και ο Καμπουράκης γράφουν ιστορία, η μεγαλομπεμπέκα Τρέμη δεν βλέπει DVD και ο χοντρομπαλάς Θέμος δεν τα διακινεί. Στην χώρα που Πρωθυπουργεύει ο Μπόμπολας, Βασιλεύει ο Ψυχάρης, διοικεί η ΠΑΣΚΕ και συμμετέχει δωρεάν ο Νταλάρας.

Και αντί να τους στήσει στο Γουδί να τους εκτελέσει, κάθεται και τρώει την χλαπάτσα του στη γωνία..

Και τα σπάνε που αδέρφια;;; στην επέτειο του θανάτου ενός παιδιού, και μετά κάθονται κότες να βλέπουν τον ΠΑΝIΒΛΑΚΑ να χαμογελάει στον Γκαουλάιτερ Στρος Καν...




Αφιερωμένο στους αναρχοπατριώτες που ακόμα αντιστέκονται..

Γιατί πλέον, το να μην είσαι γίδι και να καταλαβαίνεις ότι σου πουλάνε σκατά για φράουλες, είναι ο σύγχρονος αντιχουντικός αγώνας..

Σιγά σιγά θα έρθουν και τα όπλα...
.
.
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More