Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σύγχρονες Προφητείες (...κι όμως..είναι αληθινές!!)


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Ε.Β. κου Δασκαλόπουλου (...και εκπληρώσεις αυτών)


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Νο1 (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009)
(Επί Καραμανλή προέβλεψε την "κρίση" επί Παπανδρέου)

" ....Ο πρόεδρος του ΣΕΒ προέβλεψε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι συνθήκες σε ό,τι αφορά την εργασία, θα επιδεινωθούν τους επόμενους μήνες λόγω της κρίσης, γεγονός που επιβάλλει όπως είπε «να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις αναπόφευκτες αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον αναλαμβάνοντας από κοινού οι κοινωνικοί εταίροι δημιουργικές πρωτοβουλίες»....."
ΠΗΓΗ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Νο2 (ΜΑΡΤΙΟΣ 2010)

(Προ μνημονίου - Εκπληρώθηκε πρόσφατα με τους στόχους 50 δις μέχρι το 2015)

Υφεση πενταετούς διάρκειας προέβλεψε ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος.
Πενταετή ύφεση προβλέπει για την οικονομία μας ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και συγκεκριμένα όπως σχολίασε χθες ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δ. Δασκαλόπουλος: «Εάν καταφέρουμε σε μισή δεκαετία να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες δεκαετιών θα είναι επιτυχία».
Ταυτόχρονα, όμως, ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε ότι τα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης αν και «οδυνηρά και άδικα για όλους όσοι τα υφίστανται, ήταν ωστόσο αναπόφευκτα μετά από τόσες δεκαετίες ολιγωρίας και ατολμίας», κυρίως - όμως - «ήταν αναγκαία ως ξεκίνημα για την ανόρθωση του τόπου»
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε χαρακτηριστικά ότι το φάσμα της πτώχευσης δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί», προέβλεψε ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι δύσκολα και κρίσιμα και υποστήριξε ότι “το βιοτικό μας επίπεδο θα υποστεί αισθητή μείωση, τουλάχιστον για μία πενταετία και αυτό με την προϋπόθεση πως θα παραμείνουμε στο ευρώ. Τυχόν εθνικά υπερήφανη επιστροφή στο λείψανο της δραχμής, θα σήμαινε φτώχεια και εξαθλίωση για όλη την κοινωνία”.
ΠΗΓΗ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Νο3 (ΜΑΡΤΙΟΣ 2011)
(Προφητεία σε στυλ Πυθίας - Διφορούμενη:Δεν αποσαφηνίζεται το προς εκπλήρωση αντικείμενο.Θα πέσουμε σε μαύρη φτώχια ή θα κατασταλούν οι "δυνάμεις της αντίδρασης?????? :ο)

"...Ο Δ. Δασκαλόπουλος προέβλεψε ότι "αν επικρατήσουν οι ποικιλώνυμες δυνάμεις της αντίδρασης, με την περικεφαλαία του υπερπατριωτισμού και την προβιά του αντικαπιταλισμού, η Ελλάδα θα καταντήσει μια υποβαθμισμένη τριτοκοσμική χώρα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Κι ο λαός μας θα υποστεί συνέπειες τέτοιες, που θα κάνουν την τωρινή σκληρή εποχή του Μνημονίου να μοιάζει με παράδεισο...."
ΠΗΓΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Την προφητεία ΝΟ3 ,μπορείτε αν θέλετε,να την εκλάβετε και ως εκφοβισμό ή προτροπή διαμέσω εκφοβισμού ή ακόμα και σαν μνημ-ον-ιώδη ρητορική,ανάλογα με τα κέφια σας.....
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η φράση "η Ελλάδα θα καταντήσει μια υποβαθμισμένη τριτοκοσμική χώρα της νοτιοανατολικής Μεσογείου" αναφέρεται προφανώς εκ παραδρομής,διότι το εν λόγω συμβάν έχει ήδη αρχίσει προ καιρού να λαμβάνει χώρα....

.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More